konferens

follow Nordisk konferens om Ehlers-Danlos syndrom äger nu rum i Uppsala 27-29 september. Dag 2 dvs 28/9 är målgruppen personer med EDS och deras anhöriga. Man anmäler sig på www.nk2013.se   dock sista dagen 18/9.

buy prednisone in usa Dag 1 är för yrkesverksamma inom vården. Flera fina föreläsningar hålls den dagen. Bl a har man bjudit in Brad Tinkle från USA. Han är ju stark förespråkare för HMS begreppet och hävdar bestämt att denna diagnos ej kan skiljas upp från EDS-ht. Han har ju skrivit en trevlig bok också som går utmärkt att köpa via t ex adlibris.se  (se sidan ”böcker”)

buy provigil amazon Ser hans närvaro som uttryck för att hans åsikter börjar bli allmänt accepterade, d v s  HMS = EDS-ht   sant!    De andra stora förespråkarna med denna åsikt är ju prof Rodney Grahame och Marco Castori.

Så det går ju framåt…!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *