Hem » Aliette Opheim Per Bergman

Aliette Opheim Per Bergman

by Hypermobilitet

Skådespelerskan Aliette Opheim har figurerat i svensk media en hel del de senaste åren. Inte sällan nämns hon tillsammans med Per Bergman, men hur kännder Aliette Opheim Per Bergman egentligen? Det återkommer vi till nedan, men börjar med huvudpersonen.

Opheim föddes 1985 i Stockholm. Hon började skådespela redan i tonåren. Något av ett genombrott kom 2004 i och med filmen Sandor/Slash/Ida. Men det är framförallt under de senaste åren som hon blivit ett namn som svenska folket verkligen känner igen.

Hon har spelat i stora TV-serier som Snabba Cash och Kalifat. Rollen som Eva i den stora produktionen Knutby spelades av Opheim och hon fick mycket positiv respons från både kritiker och publik för sin insats. Hon fick även priset Kristallen för bästa kvinnliga skådespelare.

Aliette Opheim bor i Stockholm tillsammans med sin fästman.

Relationen till Per Bergman

Per Bergman är Aliettes far. Han har varit hennes agent och manager ända sedan karriären tog riktig fart. På galor och bransch-fester kan Aliette och Per ofta ses tillsammans. Tidigare har han arbetat som chef på bolag i filmbranschen, men nu arbetar han heltid med att sköta Opheims filmkarriär.

Han bor i Bromma där Aliette Opheim är född och uppvuxen.

Relaterade inlägg

Hypermobilitet är en svensk gratistidning och webbplats med inriktning på nöje, kultur, teknik, livsstil och mat.

 

Chefredaktör & VD:

Carl Rasmusson

Senaste inläggen

u00a92022 Soledad, A Media Company – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign