Hem » Clark olofsson & marijke demuynck

Clark olofsson & marijke demuynck

by Hypermobilitet

Kärlekslivet: Flickvännerna, frun och barnen

I Netflix-serien uppdagas en del kvinnor som har funnits i Clarks liv.

Madiorie Britmer (Madou) Förlovade sig med Clark på Kumlaanstalten i juli 1967. I serien föder Madou en dotter, men huruvida det ser ut i verkligheten är oklart.

Han var under många år, tillsammans och förlovad med Maria Wallin som ska ha flytt från flytt Sverige tillsammans med Clark i samband med rymningen från anstalten på Lingatan under början av 1970-talet.

Efter Norrmalmsdramat och Kickis stockholms-syndrom blev hon och Clark också ett par och träffas sedan igen på Clarks permission från Norrköpingsanstalten.

I Tv-serien får Ingela en dotter tillsammans med Clark, Detta ska också ska stämma att han faktiskt fått en dotter med henne, det är dessutom löst baserat på en verklig person.

Clark Olofsson & Marijke Demuynck

1976 var Clark på rymmen från Norrköpingsanstalten. På ett tåg i Tyskland träffade han den 19-åriga belgiskan Marijke Demuynck. Paret gifter sig i Kumlabunkern i Augusti samma år.

Under en kort period går den ökände bankrånaren under efternamnet Demuynck, Men deras äktenskap slutar 1999 med en skillsmässa. Paret fick tillsammans tre stycken barn. Utöver dem har Clark också tre barn från tidigare relationer, han är alltså sexbarnsfar.

Relaterade inlägg

Hypermobilitet är en svensk gratistidning och webbplats med inriktning på nöje, kultur, teknik, livsstil och mat.

 

Chefredaktör & VD:

Carl Rasmusson

Senaste inläggen

u00a92022 Soledad, A Media Company – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign