Hem » Göran van der Poel

Göran van der Poel

by Hypermobilitet

Van der poel är speciellt efter de senaste olympiska spelen ett väldigt känt namn i Sverige och även runt om i världen. Det är eftersom den extremt framgångsrika Nils van der Poel är den som alla tänker på. Skridskoåkaren som har världsrekord på flera distanser och vann båda Olympiska medaljerna på 10k och 5k skridsko är ett välkänt namn inom idrott. Hans framgång har varit väl talad om och någon som står bakom detta är definitivt hans pappa.

Om Göran van der Poel

Göran van der Poel är Nils pappa och precis som alla föräldrar så har han garanterat haft ett inflytande på sin son. Göran har en multinationell bakgrund vilket gör att även Nils har det. Men Nils tävlar för Sverige och det är något vi ska vara glada över.

Efter det senaste OS så meddelade Nils van der Poel att han skulle sluta med skridskor. Då han dominerat båda distanserna kanske det kom som en chock för många, men han var fast vid sitt beslut. Kort efter olympiska spelen så släppte han sin bok där han listade bland annat sitt träningsschema. Boken släppte han gratis så att vem som helst kunde läsa den, utan att betala ett öre. Det visar vem Nils är och hur bra han är uppfostrad.

Relaterade inlägg

Hypermobilitet är en svensk gratistidning och webbplats med inriktning på nöje, kultur, teknik, livsstil och mat.

 

Chefredaktör & VD:

Carl Rasmusson

Senaste inläggen

u00a92022 Soledad, A Media Company – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign