Hem » Hotell Havsbaden – spaveteranen i Roslagen

Hotell Havsbaden – spaveteranen i Roslagen

by Ebba Karlsson
Hotell Havsbaden – spaveteranen i Roslagen

Trött på pulsen i storstan? Räddningen är inom räckhåll: I Grisslehamn endast 90 minuter från Stockholm ligger natursköna Hotell Havsbaden. Här har det funnits spaverksamhet i över ett sekel, och än idag vallfärdar stressade stockholmare för att njuta av den rofyllda miljön hos denna pärla i Roslagen.

Snabbfakta om Hotell Havsbaden

VerksamhetSpa, hotell, restaurang, konferens
AdressSkatuddsvägen 18, 764 56 Grisslehamnä
BarnKl. 14–18 är barn 0–15 år välkomna på spa
HundEndast tillåtna i dubbelrum

Hotell Havsbaden – skärgårdshotellet med tidlös touch

Grisslehamn är en hamn med historiska anor. Här uppfördes Sveriges första posthus som även fungerade som värdshus för resande över Östersjön till Finland. Under 1800-talets andra hälft började förmögna stockholmare få upp ögonen för den natursköna orten i Uppland, och 1903 grundades Hotell Havsbaden.

Hotellet har behållit sin tidlösa anda från förra sekelskiftet men är på samma gång ett fullfjädrat modernt spa. Med sina tretton pooler, sitt breda bastu-utbud, bassänger inom- och utomhus med mera kommer den spasugne inte att bli besviken. Den vackra omgivningen och storslagna utsikten utgör en perfekt inramning för en vistelse för återhämtning och vila. Och för den som vill passa på att komma i form finns även gym och yogapass.

Övernattning och meny på Havsbaden Hotell

Till Hotell Havsbaden kan du komma för en kortare eller längre vistelse, eller bara över dagen. Bland hotellrummen kan du välja till finesser efter behag, såsom havsutsikt, jacuzzi, bastu eller balkong. Bokning kan göras genom hotellets webbplats eller genom kontakt via sajter som till exempel booking. Recension av Hotell Havsbaden finns att hitta på Google. Enligt recensionerna där är besökarna mycket nöjda med sin vistelse: 4,3 av 5 möjliga (oktober 2022).

På restaurangens meny kan man välja mellan svenska delikatesser, såsom hjortfilé, regnbågslax och kallrökt hälleflundra. Det finns även ett par vegetariska alternativ. Till efterrätt serveras bland annat apfelstrudel och vit chokladmousse. Lunchbuffén består av husmanskost med inspiration från världens alla hörn.

Konferens på Hotell Havsbaden

Dags för konferens? Du har hittat rätt. Oavsett om det rör sig om ett mindre sällskap eller en grupp på 350 personer står Hotell Havsbaden fullfjädrat för att erbjuda en uppfriskande, skön och annorlunda konferens.

Och gnisslar det lite i arbetslaget eller om ni behöver lära känna varandra lite bättre finns det möjlighet att stärka gruppsammanhållningen med en rad olika aktiviteter.

Pris på spa hos Hotell Havsbaden

Entrépris till spat (inklusive badrock och tofflor):

  • Måndag–fredag: 395 kronor/person
  • Lördag–söndag: 495 kronor/person
  • Barn 0–15 år: 195 kronor/barn (endast klockan 14–18)

Därtill kan du lägga till behandlingar, såsom massage, ansiktsbehandling, ”peeling de luxe” eller den allra mest exklusiva spabehandlingen som kallas Velvet. Massage är från 15 år. Hotell Havsbaden är ett kontantfritt hotell. 

Relaterade inlägg

Hypermobilitet är en svensk gratistidning och webbplats med inriktning på nöje, kultur, teknik, livsstil och mat.

 

Chefredaktör & VD:

Carl Rasmusson

Senaste inläggen

u00a92022 Soledad, A Media Company – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign