Hem » Hur lång är Mauri?

Hur lång är Mauri?

by Ebba Karlsson
tall

Hur lång är Mauri? Ja, det beror ju på vilken Mauri man menar. Det finns en lång rad personer med tilltalsnamnet Mauri, och sannolikt har de olika längd allihopa. Ja, kanske inte precis allihopa. Några av världens alla Mauris kan mycket väl vara precis lika långa. Men principiellt sett, längden på Mauri varierar beroende på vilken Mauri det handlar om. 

Men kanske menar du Mauri Hermundsson, programledare Lego Masters Sverige? Det är inte underligt om du ställt dig frågan “Hur lång är Mauri Hermundsson egentligen?” – han är nämligen jättelång. Kanske är Mauri Hermundsson lika känd för sin längd som för sitt programledarskap eller sin YouTube-kanal. 

Men kom igen, hur lång ÄR Mauri?

En människas längd kan variera genom livet. Sannolikt har dock Mauri Hermundsson växt klart. Frågan “hur lång är Mauri 2021” kommer alltså generera samma svar som frågan om Mauris längd 2022. Och han är verkligen jättelång. 

Men i fajten om längd med SVT Dusan står han sig kort. SVT Dusan är nämligen ännu längre. Häpnadsväckande, med tanke på att det efterlängtade svaret på frågan om hur lång Mauri Hermundsson är, är (trumvirvel!) 2,02 meter! Hela 202 centimeter över havet, och ändå inte längst på SVT. 

Mauri Aftonbladet – klart längst

Men hur ser det ut på Aftonbladet då? Han har ett djupt gående samarbete med kvällstidningen. Mauri Aftonbladet – nog sjutton måste han vara längst där? Visserligen erbjuder sportjournalisten Olof Lundh en del konkurrens med sina 196 cm, men jodå. Mauri Hermundsson är (sannolikt) absolut längst på Aftonbladet. Och han är långt, långt över medellängd. 

Relaterade inlägg

Hypermobilitet är en svensk gratistidning och webbplats med inriktning på nöje, kultur, teknik, livsstil och mat.

 

Chefredaktör & VD:

Carl Rasmusson

Senaste inläggen

u00a92022 Soledad, A Media Company – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign