Hem » Jack John Christopher Depp III

Jack John Christopher Depp III

by Hypermobilitet

Det är inte ofta som du ser skymten av Jack John Christopher Depp III, varken på sociala media, i pressen eller på röda mattor. Det trots att han är son till två mycket berömda personer.

Född in i rampljuset

Jacks föräldrar Johnny Depp och Vanessa Paradis är båda kända världen över. Pappan Johnny slog igenom stort med under 1980-talet när han spelade officer Tom Hanson i TV serien 21 Jump Street. Därefter han har medverkat i ett stort antal framgångsrika filmer.

Vanessa Paradis är känd som både sångerska, skådespelare och modell. 1987 hade hon en enorm hit med låten Joe le taxi som toppade listor i flera länder över hela världen. Under 1990-talet hade hon ännu en enorm hit med låten Be My Baby. Hon har även varit modell för modehus så som Chanel och spelat i flertalet filmer.

Vad Jack gör idag

Jack heter egentligen John Christopher Depp III, men Jack har blivit hans smeknamn och idag är han mest känd som Jack Depp. Han är född den 9:e April 2002 i Paris. Jack hade en liten roll tillsammans med sin storasyster Lily-Rose Depp i filmen Yoga Hosers 2016. Det återstår dock att se om Jack John Christopher Depp III kommer kliva ut i rampljuset på riktigt och följa i sina föräldrars fotspår.

Relaterade inlägg

Hypermobilitet är en svensk gratistidning och webbplats med inriktning på nöje, kultur, teknik, livsstil och mat.

 

Chefredaktör & VD:

Carl Rasmusson

Senaste inläggen

u00a92022 Soledad, A Media Company – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign